Velkommen til Susanne Stauns blog, Suzys blob, en sørgeligt forsømt blog om løst & fast om romaner, diverse – og skørlevned under krimimessen, fra dengang den stadig var sjov.

lørdag den 12. februar 2022

Aromakur mod mundlort

I 2021 fik mit firma, Sprogmenageriet ApS, der indtil da udelukkende havde produceret Sprogspillet og optankningspakker, endnu et skud på stammen, nemlig sprogmenageriet.dk. Her kan du finde uopdragne såkaldte sproglys, der pynter gevaldigt på dine hylder – eller som det siges inde i butikken: "Røvfede lys med autentiske stavefejl og pølsesnak fra gaden, som kan holde dig vågen hele natten."

Og som det yderligere siges: "Den ideelle gave til din volapykkede ven."

Hver gang din inderlige fantasiløshed får dig til at  hamre hovedet ind i væggen, fx når du igen komme troppende med en buket eller en flaske, så kunne Sprogmenageriet have hjulpet dig.

Sproglysene visner ikke. Du bliver heller ikke fuld af dem. Og så er de nogle totalt bæredygtigt fætre, fremstillet som de er af klimavenligt sojavoks med bomuldsvæger. Når de trods deres lange brændetid på et tidspunkt alligevel er brændt ned, så fylder du dem bare med noget andet – marmelade, Moisture Surge, krydderier eller regnorme. "Vær sin lyst." 

At de skulle være en aromakur mod mundlort er bare en indforstået vits, for sidst vi tjekkede, lugtede hverken sprogblomster eller luskebusk af en skid. 

Kig ind og se dig omkring i bulen