Velkommen til Susanne Stauns blog, Suzys blob, en sørgeligt forsømt blog om løst & fast om romaner, diverse – og skørlevned under krimimessen, fra dengang den stadig var sjov.

onsdag den 14. august 2013

360 grader – en erotisk antologi fra Lindhardt & Ringhof

Den er allerede udsolgt i Bog&Ide, men den ser sådan her ud:







 Og indholdet er så her:





Antologien er blevet overvældende godt modtaget kulminerende med 5 stjerner i Politiken, og alle forfatterne har haft travlt med at optræde på tv og radio ugen igennem. 

Selv var jeg i Kulturen på News sammen med sexolog Jakob Olrik, som du kan se her, og de havde valgt at læse et hardcore afsnit op samt lægge samme udsnit ud på deres facebookside:

 

Og det lyder da også gennemført pornografisk! Adspurgt om dette var kunst eller hørte hjemme på de grå sider, skrev en kvinde: "Hvis det havde været skrevet som antydninger, havde det været kunst. Det her er bare klaskekød." 

Henrik Dahl, der anmeldte antologien for Weekendavisen, kunne godt lide den: "Den novelle, hvor idéen og sproget efter min opfattelse holder bedst, er Susanne Stauns Vinterstål mod mit strålende kød. Her lykkes det i fortællingen om kvinden, der efter en hed nat »er et bål, en heks, en kvinde, der fik så meget dyr i går, der er så meget dyr i dag, at alle vil sutte på mig, at alle vil have noget af det, jeg har«, at skrive både spændingen og forløsningen frem på en måde, der i hvert fald overbeviser overtegnede. Ellers synes jeg nok, man midt i knepperiet kan kede sig lumsk ..." skrev han.


Men smag og behag er forskellig, og anmelderne havde hver deres yndling: fx foretrak Politiken  Stephanie Gaarde Caruanas "Privat visning" og Ekstra Bladet Morten Brasks "She moves in mysterious ways. Min personlige yndlingshistorie er Karen Fastrups "Salma, jeg og Sugar King Cane", fordi den formidabelt velskrevet.

Man kan i øvrigt købe samtlige noveller fra 360 grader som "singles" i e-bogsformat, og her er Bog&Ide den billigste til kr. 16.95. Tjek selv her.