Velkommen til Susanne Stauns blog, Suzys blob, en sørgeligt forsømt blog om løst & fast om romaner, diverse – og skørlevned under krimimessen, fra dengang den stadig var sjov.

onsdag den 20. marts 2013

Anmeldelser af “Helt til grænsen”



Politiken – hele anmeldelsen kan læses her:



  


 






 





 
















Bogmarkedet:
 “Staun skriver guddommeligt, og hun ligner ingen andre krimiforfattere med sine saftige skildringer af rå sex!”

 
Information:


Information skriver: “Staun skriver så vittigt, at man gerne indsnuser amylnitrit og lader sig indsnøre i 400 meter gaffatape blot for at få lov til samtidig at køre fingrene gennem sprogets bløde kattepels ... Serien om Maria Krause er en milepæl i en smal dansk thrillertradition. Staun er bare god. Knusende.”

Anmeldelsen kan læses i sin helhed her


Alt for Damerne:


 




Ekstra Bladet:







Weekendavisen skriver blandt andet: 

“At Staun ikke er sød mod sine kolleger, skyldes, at hun skriver så flydende, lydefrit og præcist, at hun nærmest sætter dem i skammekrogen.

“Ligesom i de foregående bøger om Maria Krause og dem om Fanny Fiske er Staun noget for sig, og hun burde være den krimigesandt, vi sendte udenlands med stolthed.



Dagbladenes Bureau:
“Susanne Staun bliver ved med at overbevise som et af Danmarks sikreste kort blandt krimiforfatterne.”



 
Berlingske: ****

“Hvis man overhovedet kunne hævde, at Susanne stauan gør det i den boldgade [femikrimi], så er hun til gengæld med til at hæve overliggeren. Helt til grænsen  er en skøn og typisk Staun-thriller med lige dele skæv humor og nervepirrende uhygge.”


  Jyllands-Posten: ****
“Staun skriver historier, der ikke bare går helt til grænsen, men også ud over den.”

Som rosinen i pølseenden – og det må da være første gang – en anmeldelse i Ugeskrift for læger. Ups, glemte også Femina – i den anden ende.