Velkommen til Susanne Stauns blog, Suzys blob, en sørgeligt forsømt blog om løst & fast om romaner, diverse – og skørlevned under krimimessen, fra dengang den stadig var sjov.

torsdag den 14. marts 2013

Krimimesse, 16. og 17 marts





Lørdag, klokken 11.15 taler jeg med retsmediciner og overlæge Steen Holger Hansen fra Retsmedicinsk Institut i København, som har hjulpet Sara Blædel, Lotte og Søren Hammer samt undertegnede med de retsmedicinske detaljer i vores romaner. Det er en 40-minutters session, så publikum kan få stillet alle de spørgsmål om retsmedicinske emner, som vi ved, de har. Det er dagens første programpunkt i Snedkeriet.

Lørdag kl. 14.00 taler jeg med Stephanie Surrugue om Helt til grænsen og signerer bøger bagefter. Det foregår i Vesthallen. Podcast kan høres her.

Lørdag kl. 15.00 coacher jeg en krimispire udvalgt af Nanna Rørdam fra Modtryk. En DR-kulturevent.

Søndag kl. 12.15 i Snedkeriet diskuterer jeg genrebetegnelser – krimi? thriller? – med professor Lars Ole Sauerberg, anmelder på JP, og Bo Tao Michaelis, anmelder på Politiken. Udgangspunktet kan læses her.

Søndag kl. 14.00 taler krimiforfatterne Helle Vincentz, Julie Hastrup og mig med Jakob Levinsen og Jesper Stein om stærke kvinder i kriminal- og spændingslitteraturen. Også i Snedkeriet.