Velkommen til Susanne Stauns blog, Suzys blob, en sørgeligt forsømt blog om løst & fast om romaner, diverse – og skørlevned under krimimessen, fra dengang den stadig var sjov.

søndag den 18. marts 2012

Sexet og selvsikkert


Det er som regel en blandet fornøjelse at se, hvad udenlandske forlag stiller op med ens bøger — det gælder alt fra oversættelse til omslag til titel og markedsføring. Uanset hvad så er det ikke noget, man kan blande sig i. Men italienerne navigerer overraskende stilsikkert her, og jeg er imponeret. Ganske vist er jeg ikke sikker på, at de har valgt den rigtige salgsteknik, nemlig at markedsføre Døderummet som blodig og pervers, men det er altså deres vinkel, som de gennemfører med rank ryg og uden at kny. Videoen her er dog knap så "blodig og pervers", men stadig bare imponerende selvsikker. We like!



Il bosco della morte udkommer d. 24. marts — mens jeg er på Krimimessen — og jeg er sindssygt spændt på, hvordan det kommer til at spænde af. Foreløbig har den fået 4 ud af 5 stjerner tre steder. Nu skal den bare sælge!